Handige tools voor ondernemers

Dropbox

Dropbox kunt u gebruiken om al uw bestanden in op te slaan.

Lees meer

Dropbox kunt u gebruiken om al uw bestanden in op te slaan en makkelijk te kunnen delen met anderen. Het ziet eruit als verkenner, met al die mapjes, en is ook online dus een prima hulpmiddel als je onderweg bedenkt dat je iets wilt laten zien op je tablet of telefoon.

Toggle

In Toggle kunt u gemakkelijk uw tijd registreren.

Lees meer

In Toggle kunt u gemakkelijk uw tijd registreren. Simpel en doeltreffend. Want ook al werk je niet volgens uurtje-factuurtje, het kan geen kwaad om uw tijd te registreren zodat u weet of u goed zit met uw tarieven. U kan hier gemakkelijk zien hoe lang u met bepaalde taken bezig bent geweest zodat u in de toekomst een goede planning kunt maken.

Factuursturen.nl

Hier kunt u snel en simpel uw facturen maken.

Lees meer

Hier kunt u snel en simpel uw facturen maken. U hoeft het maar eenmalig in te richten zoals u het zou willen hebben (logo, adressen op de juiste hoogte etc). U maakt en verstuurt hier uw factuur, maar u krijgt er gratis ook een dashboard bij waarmee u precies ziet wat uw omzet is (per maand, per kwartaal of in vergelijking met vorig jaar in dezelfde periode). De kosten zijn slechts 40 cent per factuur. U kunt hiervoor tegoed inkopen.

Trello

Trello is ideaal voor projectmanagement.

Lees meer

Trello is ideaal voor projectmanagement. Hiermee kunt u samen aan 1 project werken zonder eindeloos veel mail verkeer. Het werkt als een soort planboard met kolommen. De taken zet u op online post-its die u versleept naar de goede status. Daarnaast kunt u hier ook chatten met degene die u toegang geeft. Zo ziet u geen mails van anderen, maar kunt u wel onderling communiceren.

Last Pass

Met dit programmaatje kunt u al uw wachtwoorden opslaan.

Lees meer

Met dit programmaatje kunt u al uw wachtwoorden opslaan. Vanaf nu hoeft u alleen het wachtwoord voor last pass te onthouden en de rest vindt je snel en gemakkelijk terug. Het schijnt echt veilig te zijn in ieder geval een stuk veiliger dan al die zelf bedachte wachtwoorden vol geboortedata, namen van kinderen, huisdieren etc.

Skype

Skype is net wat persoonlijker dan bellen via de telefoon.

Lees meer

Skype is toch net even wat persoonlijker dan bellen via de telefoon. Daarnaast kunt u met meerdere personen tegelijk een groepsgesprek houden. Ook handig als u tijdens het bellen dingen wilt nazoeken op de computer, of mee wilt typen.

Teamviewer

Heeft u vaak problemen met uw computer, dan is dit uw redding!

Lees meer

Heeft u vaak problemen met uw computer, tover dan uw beeldscherm bij een ander op de monitor door gebruik te maken van Teamviewer. U geeft via een wachtwoord eenmalig voor dat moment toestemming om uw scherm te delen. Zo kunt uw samen kijken naar de opmaak van een website of bestand, of iemand uw instellingen laten nakijken. Na afloop klik je op het kruisje en uw computer is weer in eigen beheer. Hiermee kan bijvoorbeeld uw ICT man mee helpen op afstand zodat deze niet langs hoeft te komen en het probleem direct op kan lossen.

WeTransfer

Dit programma is ideaal als u grote bestanden wilt verzenden.

Lees meer

Dit programma is ideaal als u grote bestanden wilt verzenden die niet via de mail verzonden kunnen worden door het formaat. De ontvanger hoeft niets te programmeren, ze krijgen een link in een mailtje en kunnen dan specifiek voor die opdracht uw bestanden binnenhalen. Ook handig dus als u foto’s wilt delen met personen die geen dropbox-ervaring hebben.

Afspreken.nl

Vind u het ook lastig als u een afspraak moet inplannen met twee of meerdere personen tegelijk?

Lees meer

Vind u het ook lastig als u een afspraak moet inplannen met twee of meerdere personen tegelijk? Stuur dan uw uitnodiging via afspreken.nl en vul alvast een paar voorkeursmomenten in. Vervolgens kan iedereen zelf aangeven of ze op die momenten wel, niet of misschien kunnen. Zo heeft u snel een overzicht van de beste optie.

MailChimp

Gebruiksvriendelijk systeem waarmee u tot 2000 leden gratis online nieuwsbrieven kunt sturen.

Lees meer

MailChimp is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u tot 2000 leden gratis online nieuwsbrieven kunt sturen. Een account aanmaken is simpel en kan op de website van MailChimp.

Nieuwsbrieven of andere mailings versturen in MailChimp is een koud kunstje. De opmaak van het systeem is overzichtelijk en grafisch mooi opgebouwd. Tevens zit het stappenproces voor het opzetten van een campagne in MailChimp zeer logisch in elkaar. Belangrijk, met MailChimp kun je de resultaten van al je campagnes meten.

Autorespond

Autorespond biedt een compleet aanbod van online-tools voor marketing en verkoop.

Lees meer

Autorespond biedt zelfstandig ondernemers en dienstverleners een compleet aanbod van online-tools voor marketing en verkoop: Nieuwsbrief, Autoresponders, Shoppingcart en een Affiliate marketing systeem.

Menu
Facebook Twitter