Ondernemingsplan laten maken?

Bent u op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor u kan schrijven? Dan bent u bij De MKB Assistant aan het juiste adres.
Wij begeleiden startende en ervaren ondernemers in het MKB van A tot Z met het opstellen van professionele ondernemingsplannen,
controleren van ondernemingsplannen of eventueel herschrijven van ondernemingsplannen.

1. Gratis intake gesprek

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek wordt uw idee in kaart gebracht. De MKB Assistant denkt graag met u mee en samen kijken wij kritisch naar uw plannen. Aan de hand van uw input tijdens dit gesprek zetten wij uw ideeën en plannen concreet en onderbouwd op papier. Het is ook mogelijk om dit intake gesprek telefonisch te houden.
Via onze website kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis intake gesprek.

2. Levering concept ondernemingsplan

Na het intake gesprek gaan wij aan de slag met het ondernemingsplan en leveren wij binnen maximaal 2 weken het eerste concept. Een ondernemingsplan met spoed behoort tot de mogelijkheid. Voor meer informatie over een ondernemingsplan met spoed kunt u contact met ons opnemen.

3. Wees kritisch en geef feedback

Bij De MKB Assistant krijgt u uiteraard ruimte om te controleren of het ondernemingsplan overeenkomt met uw plannen. U kunt het eerste concept van uw ondernemingsplan rustig doornemen en eventuele op- of aanmerkingen aan ons doorgeven. Deze feedback wordt vervolgens door ons verwerkt. Zo zijn wij er zeker van dat het ondernemingsplan volledig na wens is en u aan het einde van het traject tevreden bent.

4. Eindversie ondernemingsplan

Na uw feedback te hebben verwerkt controleren wij het ondernemingsplan op spelling en grammatica. Hierna ontvangt u een professioneel onderbouwd ondernemingsplan via de mail.

Waarom kiezen voor De MKB Assistant?

  • Wij hebben ervaring met het starten van een onderneming.
  • Wij weten waar een bank of financieringsmaatschappij naar kijkt.
  • Wij kunnen u helpen met het starten van een onderneming.
  • Wij kijken op een andere manier naar uw ondernemingsplan.
  • Het schrijven van een ondernemingsplan kost veel tijd. Tijd die u kunt besteden aan uw onderneming.

Opdrachtgevers

Menu
Facebook Twitter