“De MKB Assistant ontzorgt ondernemers en maakt ondernemen nog leuker!”

Welkom bij De MKB Assistant, uw expert in het starten van een onderneming.

U staat op het punt een onderneming te starten. Een grote stap en spannende stap. Wij helpen u graag bij deze grote stap. Samen kijken we naar uw wensen en naar zaken waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers met het starten van een onderneming. Wij kunnen u helpen met advies, het schrijven van een ondernemingsplan, het schrijven van algemene voorwaarden en/ of huisregels.

De MKB Assistant heeft ruime ervaring in het schrijven van ondernemingsplannen op maat voor bedrijven en ondernemers in uiteenlopende branches. Wij werken door heel Nederland en nagenoeg alle bedrijven kunnen bij ons terecht.

De MKB Assistant is opgericht uit interesse in het ondernemerschap en ondernemers. Wij zijn zelf ook ondernemers en weten waar u als startende ondernemer mee te maken gaat krijgen.

Wij houden niet van verassingen en zijn daarom duidelijk over wat we voor u als ondernemer kunnen beteken en tegen welk tarief. Hierdoor komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

Wij zijn altijd telefonisch of per mail bereikbaar voor vragen.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen beteken? Kijk dan snel bij onze diensten!

Uiteraard kunt u ook een gratis intake plannen door contact met ons op te nemen.

Opdrachtgevers

Onze diensten

Menu
Facebook Twitter